Door de dichte structuur, de slijtvastheid en doordat de troffelvloer zwaar belast kan worden, is deze zeer geschikt voor de agrarische sector. Om de veiligheid en gezondheid van uw dieren en van u en uw personeel te waarborgen, wordt de vloer standaard voorzien van een antisliplaag. De troffelvloer wordt binnen de agrarische sector als zeer diervriendelijk beschouwd omdat de poten en knieën van uw dieren niet beschadigen

Indien gewenst kan een troffelvloer met een holle plint worden gelegd. Dit maakt de troffelvloer uitermate geschikt voor ruimtes waar veel gewerkt wordt met water en waar vee gevoerd wordt.

Troffelvloeren worden in de agrarische sector veelvuldig ingezet in de varkens- en rundveehouderij, omdat deze vloer het zeer efficiënt en gemakkelijk maakt om stallen schoon te houden. De duurzaam- en onderhoudsvriendelijkheid van de vloer maakt dat deze zeer intensief gebruikt en gereinigd kan worden met behoud van kwaliteit en uiterlijk.

De aanleg van een epoxy troffelvloer wordt in een kort tijdsbestek gedaan. Uw vloer is al na 24 uur beloopbaar en al na 48 uur weer volledig bruikbaar. Uw vee heeft vervolgens de beschikking over een comfortabele en veilige vloer.