Deze exclusieve vloersoort biedt u de mogelijkheid om uw kantoor, entree en showroom te voorzien van een luxueuze uitstraling zonder de nadelen die een volledige marmeren vloer met zich meebrengt. Deze naadloze vloer heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is kras en vlek bestendig.

Marmerstone is hygiënisch en zeer gemakkelijk in onderhoud. De mogelijkheid om de vloer met een topcoat laag af te dichten maakt hem geschikt voor elke ruimte in uw bedrijfspand, tot aan de keuken en het toilet toe.

Kemenade Vloerafwerking biedt tevens de mogelijkheid om marmerstone toe te passen in ruimtes waar veel water of overige vloeistoffen worden gebruikt. Wij wassen de vloer in met een speciaal product, waardoor deze resistent wordt voor water en overige vloeistoffen. Deze wassing creëert tegelijkertijd het uiterlijk van een terrazzo vloer.

Qua kleur en ontwerp kunt u eindeloos variëren en de vloer volledig afstemmen op uw inrichting en stijl. U kunt zelfs uw bedrijfslogo, figuren en een band in een andere kleur in uw marmerstone vloer terug laten komen om hier optimaal de aandacht op te vestigen.