Kemenade Vloerafwerking voorziet uw woonhuis van stijlvolle, gemakkelijk te onderhouden en slijtvaste kunststofvloeren. Of u nu op zoek bent naar een vloer die past bij uw klassieke inrichting, of juist de voorkeur geeft aan een strakke, industriële vloer die naadloos in een modern design past, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Kunststofvloeren zijn door hun onderhoudsvriendelijkheid zeer hygiënisch en daarmee een uitkomst voor mensen die veel last hebben van allergieën. Door de slijtvastheid en zware belastbaarheid zijn de vloeren zeer duurzaam en blijven ze er mooi uitzien, ook na een langere periode.

Drempels zijn verleden tijd met kunststofvloeren. U kunt dan ook kiezen voor één en dezelfde vloer op een verdieping van uw woning, maar uiteraard is het ook mogelijk om per ruimte te variëren en de vloersoort en kleur af te stemmen op de inrichting.

Onze vloersoorten zijn leverbaar in een eindeloze variatie aan kleuren en ook eigen ontwerpen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.